Cowboys & Aliens

1873 i Arizona. En främling med minnesförlust vandrar in i ökenhålan Absolution. Den enda ledtråden till hans förflutna är en mystisk boja runt hans ena handled. Han inser snart att invånarna inte välkomnar främlingar, och att ingen rör ett finger om inte överste Dolahyde gett order om det. Då attackeras Absolution av inkräktare från skyn, som bortför invånarna en efter en, och utmanar allt som befolkningen trott på. Nu blir främlingen bybornas enda hopp till räddning. Med hjälp av Ella samlar han ihop ett gäng bestående av tidigare motståndare. Enade mot en gemensam fiende förbereder de sig för att kämpa för sin överlevnad.


Min första tanke om denna filmen var att den kunde vara rätt grym, sen så ångrade jag mig och tänkte att den säkert kommer vara totalt värdelös,sen så tror jag att jag lästa att den skulle vara okej så då ändrade jag mig igen, sen några månader senare var den på i 3 för 99kr så den fick komma hem!
Vad tyckte jag då?
Först och främst hade jag väldigt svårt att ha fokus på filmen så satt och knappade på telefonen första halvan så jag missade antagligen många viktiga detaljer, men jag tyckte den var värdelös för det! De som var aliens, som människorna kallade demoner var asfula, först var det jätte svårt att döda dem, och då dog en "betydande" person, då blev alla arga och kunde döda hur många som helst helt plötsligt. Sen blev det svårt att döda dem igen men då stack en liten kille en kniv i en alien och den dog direkt.
Sen var det svårt att döda dem igen.

Det är det enda jag kommer ihåg från filmen, och då hade jag full fokus i allafall en timme!
Tror det säger det mesta om vad jag tyckte om denna!

2/10

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback