House at the End of the Street

En mor och dotter flyttar till en ny stad.
Det visar sig att huset bredvid bär på en tragedi, där en ung flicka mördade sina föräldrar. När dottern blir vän med den överlevande sonen, blir det snart uppenbart att historien långt ifrån är över.


Jag är sällan den som läser var kritiker tycker om en film, men vissa gåner är det svårt att undgå och jag har för mig att denna film sågades lite här och var. 
Anledningen till att jag köpte denna film var för att den fanns med under "Fraktfria Nyheter" på CDON och jag ville slippa den där ovärda frakten.

När jag kollade på filmen härom kvällen så gick jag in med en ganska negativ inställning och det ledde till en lite positiv överaskning.
Trodde denna film var förutsägbar, för när jag kollat i kanske en timme så trodde jag att jag hade räknat ut resten av filmen. Men så var då inte fallet utan men det visade sig ganska snart att jag hade fått allt fel. Kan även tillägga att jag sällan läser på fodralet och så före jag ser filmen så total missade "with an awesome twist" grejen, annars hade jag nog gissat annorlunda på hur filmen skulle sluta.
Hur som, eftersom jag trodde jag listat ut filmen och jag hade fel så blev jag ganska intresserad och fann filmen spännande. Filmen är verkligen inte någon skräck i mitt tycke, utan den går i mer thriller-anda och i vissa scener känner man sig lite stressad.

Eftersom denna film bjöd på en liten twist så hade jag väldigt många frågor jag inte fått svar på så när jag märkte att filmen höll på att ta slut blev jag aningen irriterad. Men då, kom det en scen på några sekunder som bara gjorde så att alla pusselbitar fall på plats. Grymt smart gjort av skaparna att svara på alla ens frågor med en sån scen.
Men av någon anledning så kunde jag tycka att det kunde bli lite löjligt ibland, och något jag stör mig på (i alla filmer egentligen) är att en mer obetytande roll kan dö av ett knivhugg/skott medan en huvudrollsinnehavare kan ta hur mycket som helst.

Jag kan inte förstå varför denna film fått så dåliga omdömen här och där för jag gillade den jätte mycket, om jag hade gillat den lika mycket utan Jennifer Lawrence har jag dock inget svar på men är mycket möjligt att mitt omdöme kan ha påverkats av detta då jag gillar henne väldigt mycket.
Skådespeleriet var mycket bra från alla aktörer och jag blir alltid glad när jag ser Max Thieriot i en film, det blir liksom "åh, det är ju han", jag har tydligen en liten crush på honom, varför vet jag inte!

En film som jag tycker inte förtjänar sitt dåliga rykte. Föll mig i smaken men skulle vilja att den inte går under skräck-genren. En film att rekommendera alla de som vill se en film för underhållningens skull, för ett mästerverk är det inte.
7/10


Filmprogram Tips

Finns två filmprogram här online som jag följer så tänkte passa på att tipsa er om dessa ifall ni inte har hört talas om de.
Båda programmen handlar om film men de är väldigt olika varandra, men båda väldigt bra om man är filmintresserad.

Det ena är Nöjesbladet Film, de är inne på sin femte säsong så finns endel att titta igenon. Tar upp både gamla och nya ämnen samt lite "lekar". Ni hittar avsnitten här: http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/film/nojesbladetfilm/
 
Och sen har ni Moviezines program som heter Filmfika,det är väldigt nytt så det finns bara ett par avsnitt, två stycken som sitter och diskuterar aktuella filmer, med lite humor. Ni hittar de avsnitten här: http://www.moviezine.se/artikel/12752-premiar-for-filmfika-ett-helt-nytt-filmprogram

How I Met You Mother

För någon månad sedan satt jag i frisörstolen och diskuterade tvserier, fick höra fina ord om HIMYM och eftersom det fanns fem säsonger på Netflix så såg jag ingen anledning till att inte kolla på det.
Efter drygt en vecka hade jag nötat igenom fem säsonger.HIMYM är en av de serier som man tänker "bara en episod till" och så är klockan plötligt 3 på natten. Jag gillade serien från första början har av de fem säsongerna jag sett tycker jag inte att någon säsong är sämre eller bättre än de andra.
Marshall är verkligen min favoritkaraktär och han har gett mig några skratt under det jag sett, fyfan vad han är rolig! Jason Segel borde vinna pris för sin roll, om han nu inte redan gjort det, har noll koll!
Även om jag gillar alla käraktärer och jag har ingen jag stör mig på så blir jag ändå inte helt insatt i dem, det är aldrig så att jag blir ledsen över när någon gör slut, jag "hejar" aldrig på något par, ja ni förstår vad jag menar.

Jag tycker det är ganska svårt att hitta en bra komediserie, bara gillat Friends och The Big Bang Theory, och Modern Family nu ganska nyligen. Med andra ord blev jag positivt överraskad av denna serie, hade inte ett ett endaste avsnitt innan då jag alltid har bytt kanal när det börjat.
Vill även tillägga att "Ted" liknar Johnny Depp i vissa vinklar, sjukt irriterande då jag inser att jag lägger huvudet på sned varje gång det inträffar (fråga mig inte varför)

När serien har avslutats så tänker jag köpa "mega-boxen" av denna serie, i dagsläget känner jag inget behov av att köpa serien styckvis då jag vet att man ändå inte kommer få reda på vem mamman egentligen är förns den sista säsongen. Så även om jag kunde ligga hela nätterna och kolla på serien så känner jag inget sug av att fortsätta kolla nu när jag inte har det tillgängligt någonstans, det är inte såpass bra att jag vill lägga ner tid eller energi på att fixa fram säsong 6, men misstolka mig inte nu, jag tycker ändå det är skitbra och en serie jag rekommenderar till alla!
8/10

Pan's Labyrinth

 

Året är 1944, slutet av det spanska inbördeskriget. Ofelia och hennes mamma Carmen flyttar upp i bergen där Carmens nye man kapten Vidal och hans män i Francos armé, strider mot de sista motståndsmännen.

Ofelia dras mot en övervuxen labyrint i närheten av deras nya hem. I denna förtrollade värld möter hon labyrintens väktare, den mäktige Pan, som hävdar att han känner till hennes riktiga identitet och hennes hemliga öde. För att få reda på sanningen utsätts Ofelia för tre farliga uppdrag och ett skrämmande och häpnadsväckande äventyr tar sin början. Men i bakgrunden lurar Kapten Vidals verklighet som blir allt svårare att skydda sig ifrån...

Pan's labyrint (2-disc)
Om jag skulle ha en film som beskriver min filmsmak så tydligt som möjligt skulle det vara den här. En film där det finns fantsy, äventyr och ett "poetiskt mörker", det är så underbart när det blir rätt men samtidigt är det en genre som det är väldigt lätt att det floppar.

Eftersom det är så lätt stt floppas inomd enna genre så var jag ganska skeptiskt trots att den blivit hyllad, men efter många om och med köpte jag 2disc utgåvan då den var så billig.
Det visade vara det bästa köpet jag gjort på länge.
Först och främst har jag totalt nollkoll på spanska skådespelare som inte har ett stort namn inom den amerikanska filmindustrin så jag blev verkligen chockad över vad duktiga de var, speciellt "Ofelia" som ser ut att vara väldigt ung när filmen gjordes.

Makeupen, håret, kostymerna fotot, ja allt är så himla bra gjort och jag vet inte om det bara är jag som är konstig men när jag tänker mig en spansk film så kopplar min hjärna direkt till en lågbudget skitfilm eller en skräckfilm så denna film var verkligen ingenting av det jag hade föreställt mig.
Vi får möta några sagofigurer som till exempel en faun i filmen, han ser fruktansvärt verklig ut och skrämmande samtidigt som man känner sig trygg; Bra karaktärsuppbyggnad.
Och filmen förtjänar verkligen sin "Bästa Make Up" statyett, herregud säger jag bara, fantastiskt vad man kan skapa med sina händer.
Sen får vi även stöta på en "barnätar-varelse" som verkligen ser vidrig ut och är riktigt läskig. Måste även tillägga att "Ofelia" är fruktansvärt irriterande i den scen där vi stöter på denne karaktär, se filmen så vet ni vad jag menar. Vill inte spoila någon men hon beter sig som ett omoget barn som aldrig lyssnar.

"Framtida Klassiker" är verkligen ord denna film förtjänar och jag ser den redan nu som en klassiker och jag är sjukt irriterad på mig själv över att jag inte har sett den här filmen innan, den har ju ett par år på nacken.
Det enda negativa jag kan se i denna film är att jag nu i efterhand har svårt att komma ihåg vad den handlade om, men samtidigt blir det inte till det negativa då jag vill se den redan idag igen.
Vacker, unik, magisk, fantastisk, jag kan inte hitta något ord som kan beskriva vad mycket jag gillade denna film.

Guilliermo del Toro har visat mig en film som är perfekt för mig smak och han har visat filmmagi som jag inte trodde existerade.
Ett lysande och unikt manus med inslag från sagor och grymt regi kan denna film inte kallas något annat än mästervärk. Ingen film för dig som bara ser en film för att bli underhållen, ni lär garanterat hata den och tycka den är skruvad och konstigt. Men till er som förstår er på filmkonst, varsågod, här har ni en film utöver det vanliga.
10/10

Silver Linings Playbook

Pat, en före detta lärare har precis släppts ut från den psykiatriska anstalten där han suttit efter att ha försökt slå ihjäl sin frus älskare. Nu tvingas han flytta hem till sina föräldrar och gör allt han kan för återförenas med sin motvilliga ex-fru. På en brokig väg dit möter han mystiska Tiffany som har en hel del egna problem.

Betar av de Oscarsnominerade filmerna sakta men säkert nu såhär i efterhand, har sett tre stycker hittills och häromdagen var det dags för Silver Lingings Playbook, eller Du Gör Mig Galen som den så fult heter på svenska.

Denna film var verkligen inte alls som jag förväntat mig. Mina första intryck när jag hörde/läste om denna film var att det skulle vara ett tråkigt drama, sen såg jag trailern och då verkade det som att det skulle bli någon slags romantisk komedi istället.
Dock visade det sig att jag hade fel på båda punkterna.
Ja det är ett drama, men inte ett tråkigt drama som man plågas igenom utan filmen är charmig. Komik finns det också tack vare att både huvurollerna (Bradley Cooper och Jennifer Lawrence) är så fruktansvärt socialt okompetenta/inkompetena eller hur man nu säger, "social skills" menar jag i alla fall om någon inte fattar.

Jag gillade denna film från början till slut och den bygger mest på karaktärerna och jag har tidigare inte vart allt för förtjust i Bradley Cooper (finner inget kul i The Hangover) men det verkar som att han är lyckat vunnit mitt hjärta även han.
Filmen förtjänar verkligen alla nomineringar den fått och jag är så glad över att Jennifer Lawrence kammade hem Bästa Skådespelare på Oscarsgalan, och är en fantastisk skådespelerska och spelar "Tiffany" lysande bra.
Och kemin mellan de båda var fantastiskt bra.
Robert De Niros roll var ganska liten, men när han väl syndes i rutan gjorde han bra ifrån sig och även om han hade knytnävarna framme i en scen lyckades han med att inte göra det "maffia", ni förstår vad jag menar.

Sen måste jag tillägga att jag inte förstod den där Silver Linging grejen, jag förstod lixom aldrig ingerbörden och va de menade. Kanske går upp för mig när jag ser den textad.
Och att vi i Sverige har valt att döpa om den till "Du gör mig galen" så fruktansvärt irriterande, innan de ändrar namnen så borde de faktikst kolla på filmen och inte bara hitta på något för den titeln passar inte in på filmen för fem öre.

Jag finner inga fel i denna film, är egentligen en film som jag ogillar vanligtvis men tack vare underbara karaktärer går den verkligen hem. Om ni inte uppskattar denna film har ni dålig filmsmak helt enkelt.
Fantastisk film, fantastisk regi , fantastiska insatser och fantastisk manus.
Rekommenderas varmt till alla!
9/10Brave

Merida är en skicklig bågskytt med häftigt temperament, och dotter till Kung Fergus och Drottning Elinor. För att hitta sin egen väg i livet bryter Merida en urgammal och helig sed, vilket leder till kaos och raseri i kungadömet. När hon ber en excentrisk gammal klok kvinna om hjälp, går hennes olycksaliga önskan tyvärr i uppfyllelse.

De farofyllda följderna tvingar Merida att upptäcka meningen med äkta mod, och hon måste bryta en fruktansvärd förbannelse innan det är för sent. 
Modig är ett äventyr med oförglömliga karaktärer och fantastisk animering, DVD-utgåvan innehåller också två kortfilmer från Pixar.

Hade hyffsat låga förväntningar på denna film då alla verkar tycka den är kass. Men jag verkar vara en av de få som faktikst tyckte om denna film.
Men jag håller med om att denna film inte är direkt unik, utan det känns mer som en mix av Ronja Rövardotter och Björnbröder.
Förtjänar den sin Bästa Animerade Film-vinst på Oscarsgalan? Jag vet inte då jag inte sett någon av de andra nominerade, men jag förstår absolut varför Brave blev nominerad.

Animeringen i denna film är grymt bra. Klättrar direkt upp på min Top 3-lista (Tillsammans med Tintin och Legenden om Ugglornas rike). Miljöbilderna skulle man lätt kunna ta för äkta och jag älskar att huvudrollen har fått en härligt rött svall som hela tiden stjäl uppmärksamheten.

Filmen i sig är fruktansvärt charmig, tack varaden skotska dialekten och musiken. Är egentligen ganska nyfiken på hur denna gör sig på svenska, ifall de har någon dialekt eller inte.
Jag hade dock lite problem med Meridas röst (Kelly MacDonald), hon lät alldeles för gammal för den karaktären. Men jag vande mig efter ungefär halva filmen, men fann det jäkligt irriterande innan jag vant mig.
Och Emma Thompson spelade även mamman till Merida, och lyckades bra med den skotska dialekten men hennes roll var så fruktansvärt lik henne att jag hela tiden tappade fokus för att mina tankar flög iväg om att de hade animerat henne efter hur Emma Thompson såg ut och etc.

Denna film gick verkligen hem hos mig, varför är så många anti denna film undrar jag? Snygg animering och en bra story som dock påminner om tidigare verk.
7/10

Mina Filmer: Mars

Ny månad vilket betyder en uppdaterat lista. Under februari månad blev det knappt någon film inhandlat så listan har inte blivit särskilt längre.
Alla nya titlat är markerade med fetstil.


DVD


A:
Abandon
A Walk to Remember
A-Team
Aladdin och Rövarnas Konung
Aladdin - Jafars återkomst
Alexander
Ali
Alice I Underlandet
Alien Collection
Alien vs. Predator
Allt För Min Syster
Alvin och Gänget
American Gangster
American History X
American Psycho
Anastasia
Apocalypto
Apornas Planet (2001)
Astronaut's Wife, The
 
B:
Babel
Batman Begins
Batman The Dark Knight
Beach, The
Beck #1 Lockpojken
Beck #2 Mannen med ikonerna
Beck #3 Vita nätter
Beck #4 Öga för öga
Beck #5 Pensionat pärlan
Beck #6 Monstret
Beck #7 The money man
Beck #8 Spår i mörker
Beck #9 Hämdens pris
Beck #10 Mannen utan ansikte
Beck #11 Kartellen
Beck #12 Enslingen
Beck #13 Okänd avsändare
Beck #14 Annonsmannen
Beck #15 Pojken i glaskulan
Beck #16 Sista vittnet
Beck #17 Skarpt läge
Beck #18 Flickan i jordkällaren
Beck #19 Gamen
Beck #20 Advokaten
Beck #21 Den japanska shungamålningen
Beck #22 Den svaga länken
Beck #23 Det tyska skriket
Beck #24 I Guds namn
Benknäckargänget - Krossa Dem
Big Fish
Björn Gustafsson - Ett Livsverk
Black Hawk Down
Black Swan
Blade Trinity
Blind Side, The
Blood Diamond
Blow
Bodyguard, The
Book of Eli, The
Bounty Hunter, The
Bourne Identity
Bourne Supremacy
Bourne Ultimatum
Boys Don't Cry
Braveheart
Breaking Dawn Del 1
Break Up, the + Och så kom Polly
Bring it On  - In it to Win it
Brokeback Mountain
Bron till Terabithia
Bröderna Grimm
Butterfly Effect, The

C:
Camp Rock
Candy
Captain America - The First Avenger
Casper
Cast Away
Catch me if You Can
Changeling
Charlie Wilson's War
Chapter 27 - Mordet på John Lennon
Chippendales Murder, The
Chocolat
Ciderhusreglerna
Cinderella Man
Clash of the Titans
Cloverfield
Coach Carter
Collateral
Corpse Bride
Cove, The
Cowboys and Aliens
Crank
Cry Baby
Cujo

D:
Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta
Dark is Rising - En ring av järn
Day After Tomorrow
Da Vinci Code - Gift Set
De utvalda
Den gröna milen
Departed, The
Derailed
Dirty Dancing
Disney Klassiker 01: Snövit och de sju dvärgarna
Disney Klassiker 02: Pinocchio
Disney Klassiker 04: Dumbo
Disney Klassiker 05: Bambi
Disney Klassiker 12: Askungen
Disney Klassiker 13: Alice i underlandet
Disney Klassiker 14: Peter Pan
Disney Klassiker 15: Lady och Lufsen
Disney Klassiker 16: Törnrosa
Disney Klassiker 17: Pongo och de 101 dalmatinerna
Disney Klassiker 18: Svärdet i stenen
Disney Klassiker 19: Djungelboken
Disney Klassiker 20: Aristocats
Disney Klassiker 21: Robin Hood
Disney Klassiker 22: Filmen om Nalle Puh
Disney Klassiker: 24: Micke och Molle
Disney Klassiker 25: Taran och den magiska kitteln
Disney Klassiker 26: Mästerdetektiven Basil Mus
Disney Klassiker 27: Oliver och gänget
Disney Klassiker 28: Den lilla sjöjungfrun
Disney Klassiker 30: Skönheten och odjuret
Disney Klassiker 31: Aladdin
Disney Klassiker 32: Lejonkungen
Disney Klassiker 33: Pocahontas 
Disney Klassiker 34: Ringaren i Notre Dame
Disney Klassiker 35: Herkules
Disney Klassiker 36: Mulan
Disney Klassiker 37: Tarzan
Disney Klassiker 43: Björnbröder
Disney Klassiker 45: Lilla Kycklingen
Disney Klassiker 46: Vilddjuren
District 9
Disturbia
Dumma Mej
Djungelboken
Don Juan De Marco
Donnie Brasco
Doktor Zjivago
Dreamcatcher
Duchess, The
Dumpa Honom!


E:
E.T
Easy A
Eclipse
Edward Scissorhands
Eight Below
Ella den förtrollande
En enda man
En riddares historia
En shopaholics bekännelser
En vampyrs bekännelse
Eragon
Evil Dead
Ett småkrypsliv
Experiment, The
 
F:
Fablernas värld volym 1
Familjen är värre
Farbror Joakim och knattarna - Jakten på den försvunna lampan
Fast and Furious 4 film set
Fear an Loathing in Las Vegas
Fight Club
Fighter, The
Finding Neverland
Flags of our Fathers
Flight 93
Flipper
Forrest Gump
Fredagen den 13:e del 3 - Alla fasors blodiga dygn
From Hell
Försoning

G:
Georgia Rule
Get over it
Ghost
Gigli
Gilbert Grape
Gladiator
Godfather 1-3
Godzilla
Good Girl, The
Good Will Hunting
Gran Torino
Grease
Grease 2
Green Street Holigans
Gremlins
Grizzly Man
Guldkompassen
Gustaf 1+2
Gökboet
 
H:
Hachiko - En vän för livet
Hairspray
Hajen
Halloween 4 - The Return of Michael Myers
Hanna Montana the movie
Happy Feet
Happy Gilmore
Harry Potter och de vises sten
Harry Potter och hemligheternas kammare
Harry Potter och frången från Azkaban
Harry Potter och den flammande bägaren
Harry Potter och Fenixorden
Harry Potter och Halvblodsprinsen
Harry Potter och Dödsrelikerna del 1
Harry Potter och Dödsrelikerna del 2
Heartbreak Kid, The
High School Musical
Hipp Hipp Hora!
Hitta Nemo
Hjälp! Jag är en fisk
Holiday, The
Horrible Bosses
Hotel Rwanda
Hundpensionatet
Hundtricket
Hunger Games, The
Hurt Locker, The
Hur man blir av med en kille på 10 dagar

I:
I am Legend
I elfte timmen
Ice Age 1-3
Imaginarium of Dr Parnassus, The
Inception
Incredible Hulk, The
Independence Day
Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark
Inglourious Basterds
Iron Man
 
J:
Jakten på lycka
Jumanji
Jumper
Jägarna 1+2

K:
Kalle och chokladfabriken
Kill Bill volym 1
Kill Bill volym 2
King Arthur
King's Speech, The
Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr volym 1
Knatte, Fnatte och Tjatte på äventyr volym 2
Kung Fu Panda
Kärlek på menyn

L:
Landet för längesedan
Landet för längesedan 2
Landet för Längesedan 3
Last Samurai, The
Legenden om ugglornas rike
Lejonkungen 2
Libertine, The
Linje 1 2 3 kapad
Love Actually

M:
Maffiabröder
Mamma Mia
Mannen i mitt liv
Marley & jag
Master & Commander - Bortom världens ände
Matrix, The
Mean Girls
Melancholia
Men of Honor
Million Dollar Baby
Mio min Mio
Mona Lisas leende
Moneyball
Monster
Moondreamers
Mordet på Jesse James av ynkryggen Robert Ford
Moulin Rouge
My Little Pony - Slottet bland molnen
Mysteriet på Greveholm

N:
Napoleon Dynamite
Narnia Royal Edition
Narnia: Häxan och lejonet
Narnia: Prins Caspian
National Treasure
Ned Kelly
New Best Friend
New Moon
Never Let Me Go
Nine
Ninth gate
No country for old men
No Strings Attached
Notting Hill
När Karusellerna Sover
 
O:
Ocean's Eleven
Ocean's Twelve
Ocean's Thirteen
Ondskan
Open Road, The
Open Water

P:
Pacifier, The
Pan's Labyrinth
Passion of the christ, The
Patrioten
Pearl Harbor
Pelle Svanslös
Peter Pan
Pianist, The
Piff & Puff: Räddningspatrullen volym 1
Piff & Puff: Räddningspatrullen volym 2
Pirates of the Caribbean - Svarta Pärlans Förbannelse
Pirates of the Caribbean - Lost Disc
Pirates of the Caribbean - Död Mans Kista
Pirates of the Caribbean Steelbook
Pirates of the Caribbean - Vid Världens Ände
Pirates of the Caribbean - I Främmande Farvatten
Pirates of the Caribbean Trilogy Collector's DVD set
Poet, The
Pokémon Filmen
Pokémon Heroes - Latios och Latias
Pokémon - Dagen D för Deoxys
Pokémon - Jirashi Önskemakaren
Potatisgänget
Prestige, The
Pretty Woman
Prinsen & Jag
Prison Break: Final Break
Proposal, The
Public Enemies

Q:
-
 
R:
Rambo IV
Rango
Remember Me
Reader, The
Reservoir Dogs
Revolutionary Road
Ring + Ring 2, The
Rite, The
Robin Hood
Romper Stomper
Rädda Willy
Rädda Willy 2
 
S:
Sagan om Ringen - Härskarringen
Sagan om de Två Tornen
Sagan om de Två Tornen Collector's box
Sagan om Konungens Återkomst
Saturday Night Fever
Saving Private Ryan
Scooby-Doo på Zombieön
Secret Window
Se7en
Seven Pounds
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes 2 - A Game of Shadowas
Schrooms
Shutter Island
Signs
Silver Fang Special Edition
Silver Fang volym 1
Silver Fang volym 2
Silver Fang volym 3
Silver Fang volym 4
Sin City
Skenet Bedrar
Sleepy Hollow
Släkten är värst
Smurfarna volym 1
Smurfarna volym 2
Smurfarna volym 3
Smurfarna volym 4
Smurfarna volym 5
Smurfarna volym 6
Smurfarna volym 12
Snabba Cash
Social Network, The
Snow Dogs
Spider-Man
Spider-Man 2
Spider-Man 3
Spiderwick
Step Up
Step Up 2 the streets
Step Up 3
Sunes Sommar
Super 8
Svanprinssesan
Svanprinssesan 2 - Slottets Hemlighet
Sweeney Todd - The Demon Barber of Fleet Street
Sweet Home Alabama
Så som i himmelen

T:
Taken
Thelma & Louise
Them
Thirteen
Thor
Tinker Tailor Soldier Spy
Titanic deluxe collector's edition
Tomten är far till alla barnen
Tourist, The
Town, The
Toy Story
Traffic
Trainspotting
Transformers
Transformers: Revenge of the fallen
Transformers: Dark side of the moon
Tretton
Triple Box: 8 mile/Friday night lights/empire
Troja
Tropic Thunder
True Grit
Twilight
 
U:
-
 
V:
Valentine's Day
Vanity Fair

W:
Water for Elephants
Weed volym 1
Welcome to the Rileys
What a girl wants
What Happens in Vegas
Wild Child
 
X:
-
 
Y:
-
 
Z:
Zodiac

Å:
-
 
Ä:
Änglar och Demoner

Ö:
-

0-9
10 orsaker att hata dig
127 Hours
17 Again
 
 
BLURAY:

A:
Amazing Spider-Man, The
Avengers, The
Avatar

B:
Batman Trilogy
Boondock Saints, The
Breakfast Club

C:
Clockwork Orange
Crazy Heart

D:
Dansar med Vargar
Das Boot
Deer Hunter
Den Tunna Röda Linjen
Donnie Darko

E:
-

F:
Fantastic Four
Fast & Furious the complete collection (1-5)
Flickan som lekte med elden

G:
Girl With The Dragon Tattoo, The
Gladiator

H:
Harry Potter 1-7 Limited Giftset x2
 
I:
I, Robot
Immortals
Inception

J:
Jurassic Park Ultimate Trilogy

K:
Kontakt
Kick Ass
King Kong Digibook
Knowing

L:
Lost in Translation

M:
Mission Impossible Trilogy
Moon
Män som hatar kvinnor

N:
Nyckeln till frihet
 
O:
Once Upon a Time in America

P:
Percy Jackson: Kampen om åskviggen
Pirates of the Caribbean - The Curse of the Black Pearl
Pirates of the Caribbean - Ded Men's Chest
Pirates of the Caribbean - At World's End
Pirates of the Caribbean - At Stranger Tides
Predator
Priest Steelbook
Pulp Fiction
Perfect Storm, The

Q:
-

R:
Red Riding Hood
Requim for a Dream
Rocky

S:
Sagan om Ringen triologin Extended
Scarface
Sharkwater
Sjätte Sinnet
Source Code
Sucker Punch

T:
Taxi Driver
Tillbaka till Framtiden
Tintins äventyr: Enhörningens Hemlighet

U:
Underworld

V:
V för Vendetta

W:
Walk the line
We Were Soldiers

X:
Xmen Quadrilogy

Y:
-

Z:
-

Å:
-

Ä:
-

Ö:
-

0-9
300
50/50

TVSERIE:
Band of Brothers (bluray)
The Pacific (bluray)
The Big Bang Theory säsong 1
The Big Bang Theory säsong 2
The Big Bang Theory säsong 3
The Big Bang Theory säsong 4
Desperate Housewives säsong 1
Desperate Housewives säsong 2
Desperate Housewives säsong 3
Desperate Housewives säsong 4
Desperate Housewives säsong 5
Desperate Housewives säsong 6
Desperate Housewives säsong 7
Förhäxad säsong 1-8 Magic Box
Generation Kill
Gilmore Girls Complete Series
Gossip Girl säsong 1
Gossip Girl säsong 2
Gossip Girl säsong 3
Grey's Anatomy säsong 1
Grey's Anatomy säsong 2
Grey's Anatomy säsong 3
Grey's Anatomy säsong 4
Grey's Anatomy säsong 5
Grey's Anatomy säsong 6
Grey's Anatomy säsong 7
Heroes säsong 1
Heroes säsong 2
Heroes säsong 3
Heroes säsong 4
Las Vegas säsong 1
Las Vegas säsong 2
Lost säsong 1
Lost säsong 2
Lost säsong 3
Lost säsong 4
Lost säsong 5
Lost säsong 6
One Tree Hill säsong 1
One Tree Hill säsong 2
One Tree Hill säsong 3
One Tree Hill säsong 4
One Tree Hill säsong 5
One Tree Hill säsong 6
One Tree Hill säsong 7
One Tree Hill säsong 8
Prison Break säsong 1
Prison Break säsong 2
Prison Break säsong 3
Prison Break säsong 4
True Blood säsong 1
True Blood säsong 2
True Blood säsong 3
True Blood säsong 4
Vampire Diaries säsong 1
Vampire Diaries säsong 2
Vampire Diaries säsong 3
Vänner säsong 1
Vänner säsong 2
Vänner säsong 3
Vänner säsong 4
Vänner säsong 5
Vänner säsong 6
Vänner säsong 7
Vänner säsong 8
Vänner säsong 9
Vänner säsong 10

Totalt är 6st nya vilket ger mig totalt 547st filmer om jag har räknat rätt.