Bridemaides

Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän är förlovad måste hon bara tacka ja till rollen som Lillians brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt, kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för någon man älskar.
 


Komedi är verkligen inte min favoritgenre men när jag fick ladda ner filmen i HD gratis på min viasatbox så kunde jag ju ge den en chans. Det var ju faktikst 2011 mest hypade komedi och den fick hela två Oscarsnomineringar vilken inte är så vanligt för en komedi vad jag vet.

Jag är verkligen inte den människan som kan skratta till filmer och liknande, händer fruktansvärt sällan även ifall jag tycker det är jätte kul. För att ge ett exempel på hur sällan jag skrattar så kan jag säga att jag älskar The Big Bang Theory men jag har nog aldrig skrattat åt det, tror att det har vart svinkul.
Iallafall, jag fann hela två scener i denna film som jag tyckte var såpass roande att mungiporna drog lite, jag skrattade aldrig, men som sagt, mungiporna drog lite. Och det var öppningsscenen som jag tyckte var rolig och scenen när de har blivit matgiftade och bruden springer ut i vägen, ni som sett filmen vet vad som händer, och ni som inte sett den får helt enkelt ta att se den för jag tänker inte spoila för er.

Jag är också väldigt imponerad att de har mestadels helt okända skådespelare för mig och alla gör ett jätte bra jobb. Melissa McCarthy blev nominerad till bästa biroll för denna roll.
Har också hört att det ska komma en uppföljare, vet inte om detta är sant men det skulle inte förvåna mig eftersom Hollywood ständigt vill tjäna så mycket pengar de kan på en film innan de lägger ner.

Förutom de två scenerna som jag skrev om var det itne så mycket annat att komma med, men jag har hört att det är väldigt många som gillar denna så ni som vet med er att ni kan skratta till filmer borde ge denna en chans för ni kanske gillar den.
Annars så är den väldigt välskriven vilken också brukar vara ovanligt för en komedi.
Tänker ge denna film ett medelbetyg, för den är faktikst helt okej tack vare manuset och skådespelarnas prestationer.
5/10


Kommentarer
Niklas säger:

Själv tyckte jag att Bridesmaids var den mest överskattade filmen 2011 som endast var fylld med over the top-humor och töntiga dagisskämt. Älskar komedier, men det var verkligen inte detta!

Svar: Verkar vara en sån där film som man antingen hatar eller älskar! Men kan hålla om att den är ganska överkattat, men tyckte ändå den var okej :)
erika

2012-12-07 | 18:53:05
Bloggadress: http://nickesfilmblogg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback